Tack för priset!
Jag är glad och tacksam för mitt underbara positiva team som alltid ställer upp och har viljan att hjälpa våra kunder så allt blir kanon bra.

Tack alla våra trevliga glada kunder över hela höglandet utan er har vi ju ingen att hjälpa med tekniken.

Våran inställning är att om du som kund blir nöjd och glad med våran service så kanske du rekommenderar oss till en vän som vi kan hjälpa till att bli nöjd och glad 😄 bra ide va😄😄

Jag vill att alla ska vara glada och positiva! så vill ni bli smittade av positiv energi så kommer ni ut till Hallamåla och träffar mitt team och tar en kaffe😄 Välkomna!

vp
Årets företagare: ”Jag är så otroligt tacksam för de medarbetare som jag har”
VETLANDA Han har utsetts till Årets mest företagsamme person i länet, vunnit flera Canal digital awards. Men att ta hem titeln Årets företagare betyder ändå mest. ”För oss är Vetlanda större än Sverige”.
Publicerad 26 apr. 2018 22:55
Det stod mellan Mikael Fasth på Holsby Metall, Magnus Sjölyck på Byggbolaget och Patrik Ney på Ney´s elektronik. Det var den sistnämnde som tog hem priset. Att få ett sådant här pris betyder otroligt mycket för företagaren som var nöjd bara över att vara nominerad till priset.

– Att få uppmärksamhet på hemmaplan. Det är ju här vi verkar, säger Patrik Ney som tycker att det är otroligt roligt att få uppmärksamhet på hemmaplan.

Hans företag har fått Canal Digitals installationspris sju år i rad och de har vunnit Viasat Awards tre gånger. År 2013 utsågs Patrik Ney till Jönköpings läns mest företagsamma människa i svenskt näringsliv.

Byggde ut
Det var som 18-åring han 1989 drog igång sin verksamhet i ett 60 kvadratmeter stort garage i föräldrahemmet i Hallamåla utanför Ekenässjön. Då hade han hållit på med elektronik på hobbynivå i tre år.

– Efter tio år var vi fem personer i det lilla garaget utan toalett, berättar han.

Idag förfogar företaget över totalt 1000 kvadratmeter, med lager och allt, och man är nio personer som arbetar i verksamheten.

– Huvudsysslan är att hjälpa kunderna med teknik i hemmet. Det innefattar mycket fiber, tv-lösningar via fiber och satellit. Vi bygger mycket nätverk i huset. Ljudupplevelser, tv-apparater och mobiltelefoner är jättestort. Kunderna kommer hit, vi berättar vad de behöver och sedan kommer vi hem och installerar, berättar Patrik Ney.

Kunderna är i blandade åldrar.

– Teknik i hem är så avancerat men det är lätt att använda om man gjort det rätt. Fem av våra killar är ute och installerar och det är helt makalöst egentligen, att det finns ett så stort behov.

Hela Höglandet
Kunderna kommer från hela Höglandet. Placeringen utanför Ekenässjön är strategiskt bra menar Ney. Det är nära till Vetlanda men också Nässjö och Eksjö.

– Just nu hjälper vi en fiberförening i Aneby som ska ha fiber till 290 hus.

Patrik Ney verkar i en bransch där flera företag fått lägga ner på grund av bristande lönsamhet. Att det går så bra för hans företag beror mycket på företagsidén att hjälpa till också efter en avsluta affär. Och engagerade medarbetare.

– Jag är så otroligt tacksam för de medarbetare som jag har. De VILL verkligen hjälpa till. Ingenting är jobbigt, alla är glada och positiva. Jag hade inte kunnat göra det själv, det är ett jättebra team. Det är glatt och roligt på jobbet och alla trivs väldigt bra.