På grund av rådande omständigheter kring spridningen av Corona-viruset har vi valt att utöka säkerheten i butiken och vi erbjuder även hemleverans av våra produkter.

Vi välkomnar alla friska kunder till butiken.

Vi har en stor butik där man aldrig behöver vara orolig för köbildning, vi försöker alltid hjälpa våra kunder i turordning och man kan slå sig ner i något av våra ”rum” medan man väntar. Vi har handsprit utplacerade i butiken och även plexiglas framför våra skrivbord. När vi visar produkter så håller vi alltid avstånd och du kan alltid lita på att vi i personalen är helt symtomfria när vi arbetar.

Är du orolig eller inte vill besöka butiken just nu så erbjuder vi hemleverans av era köpta produkter. Är det någon speciell produkt du är intresserad av eller vill ha information om så Ring till oss 0383-30940 så hjälper vi dig.